Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Waterleiding (ver)leggen Katwijk Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Waterleiding (ver)leggen Katwijk

Heeft u behoefte aan een extra wastafel in de slaapkamer, wilt u een wasmachine aansluiten of zijn de waterleidingen een belemmering voor uw klusproject? Wij bieden de oplossing. Er zijn voldoende redenen om waterleidingen aan te leggen, te verplaatsen of af te laten sluiten. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud begrijpen we hoe belangrijk het is om goed functionerende waterleidingen te hebben. Daarom bieden we professionele hulp en advies.

Het grootste risico van werken met waterleidingen is dat er lekkage kan ontstaan bij verkeerde aansluiting. Indien er sprake is van lekkage, kan dit leiden tot veel nawerk en schade. Kies voor betrouwbaarheid en schakel een deskundige loodgieter in om uw leidingwerk te laten doen.

Waterleiding aanleggen Katwijk

Het aanleggen van nieuwe waterleidingen en het optimaliseren van de doorstroom heeft een significant effect op het wooncomfort. Het aanleggen van nieuwe watervoorzieningen en het verbeteren van de doorstroom heeft een aanzienlijk positief effect op het wooncomfort. Onze vakmensen nemen al uw wensen mee bij het aanleggen van de waterleidingen.

Hebt u er graag voor dat de leidingen mooi worden weggewerkt in de muur of is het geen probleem als ze zichtbaar blijven? Bij het aanvragen zullen wij samen met u alle opties bespreken. U krijgt bij ons de allerbeste service en wij streven naar het mooiste resultaat.

Werkzaamheden aan het leidingwerk
ATF Loodgieter & Onderhoud staat klaar voor al het leidingwerk in uw woning.

Waterleidingen verleggen Katwijk

Heeft u plannen om een kast te installeren, maar wordt dit bemoeilijkt door een aanwezige waterleiding? Wilt u een verbouwing uitvoeren, maar moet het leidingwerk daarvoor verplaatst worden? Het is essentieel dat alle aspecten in uw huis blijven functioneren.

Het is cruciaal dat de waterleidingen correct worden verlegd om problemen zoals lekkage te voorkomen. Onze deskundige loodgieters kunnen dit voor u regelen. Lekkage en kranen zonder wateraansluiting kunnen problemen veroorzaken waar u liever niet mee te maken krijgt. Onze installateurs bij ATF Loodgieter & Onderhoud streven er altijd naar om een gedetailleerd legplan op te stellen voor uw waterleidingen.

Waterleidingen afdoppen of verwijderen

Heeft u behoefte aan een oplossing wanneer u een overbodige waterleiding heeft die een obstakel vormt? Het wordt sterk aangeraden om ongebruikte waterleidingen af te doppen of te verwijderen. Het resultaat hiervan is een verminderde kans op lekkage en minder stilstaand water.

Als u waterleidingen wilt laten afdoppen of verwijderen, kunt u altijd rekenen op de expertise van onze vakmensen. Neem contact met ons op via 070 207 5089 of vul het contactformulier in. Onze medewerkers zullen zo snel mogelijk reageren op uw aanvraag.

Gerelateerde pagina's

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5089

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.