Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Badkamer installeren renoveren Katwijk

Is uw badkamer in Katwijk dringend toe aan een nieuwe stijl? Heeft het leidingwerk zijn beste tijd gehad, past de uitstraling niet meer bij de rest van uw woning of heeft u behoefte aan meer ruimte en comfort? Start uw ochtend of avondroutine vol energie met een moderne en frisse badkamer.

Bij ons weten de badkamerspecialisten precies wat een badkamer in Katwijk vereist. Wij helpen u graag bij badkamer installatie, badkamer renovatie en badkamer verbouwing. Realiseer de badkamer van uw dromen met badkamer plaatsen in Katwijk.

Badkamer renoveren Katwijk

Bij ATF Loodgieter & Onderhoud begrijpen we dat het renoveren van de belangrijkste kamer in huis een uitgebreid proces is, dat begint met een idee en een ontwerp. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud beseffen we dat het niet zonder overweging gebeurt wanneer u besluit om de belangrijkste ruimte in huis te renoveren. Heeft u al ideeën, of bent u nog op zoek naar inspiratie?

U kunt altijd rekenen op de deskundige hulp van onze badkamerspecialisten! Met ons brede assortiment badkamerartikelen en onze jarenlange ervaring bij ATF Loodgieter & Onderhoud, kunt u er zeker van zijn dat we u kunnen helpen bij het ontwerpen, selecteren en installeren van alles wat u nodig heeft in uw droombadkamer. Dat houdt in dat het altijd binnen het budget valt dat u heeft bepaald.

Bij ATF Loodgieter & Onderhoud doen we meer dan alleen het aanleggen van leidingwerk in uw badkamer. Met onze uitgebreide diensten zorgen wij ervoor dat alles in uw badkamer perfect wordt uitgevoerd, van het bad tot aan het tegelwerk. Onze loodgieters hebben een passie voor hun vak en doen er alles aan om u tevreden te stellen.

Badkamer (ver)plaatsen Katwijk

Zou u graag willen dat uw badkamer zich op een andere plek in uw huis bevindt? Zoekt u naar een loodgietersbedrijf dat de installatie van een badkamer in uw nieuwbouwwoning in Katwijk kan realiseren? Ook hier kunt u vertrouwen op de service en kwaliteit van ATF Loodgieter & Onderhoud in Katwijk.

Vertrouw op de kennis en ervaring van ATF Loodgieter & Onderhoud in het ontwerpen en installeren van badkamers, voor een resultaat waar u jarenlang van kunt genieten. Door onze goede relaties in de industrie kunnen wij u verzekeren van de beste materialen en een ruime keuze aan producten. Reken op onze professionele badkamerspecialisten om de klus te klaren.

Wij zijn ons ervan bewust dat het (ver)plaatsen van uw badkamer in Katwijk veel zorg vergt. Onze focus ligt altijd op het leveren van het beste resultaat bij het uitvoeren van uw opdracht. Maak kennis met onze installateurs en laat u informeren over de mogelijkheden.

ATF Loodgieter & Onderhoud: Uw badkamerspecialist in Katwijk

Voor alle badkamerklussen in Katwijk kunt u vertrouwen op ATF Loodgieter & Onderhoud. Onze badkamerspecialisten hebben de kennis en ervaring om uw droombadkamer werkelijkheid te maken. Van renovatie tot installatie, onze monteurs staan voor u klaar. Als u meer wilt weten of wilt overleggen over een offerte of ontwerp, neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u nog onbeantwoorde vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op! Bent u ergens over in de war? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 070 207 5089. Als u vragen heeft, staan onze medewerkers bij ATF Loodgieter & Onderhoud paraat om u te woord te staan.

Een monteur installeert sanitair in huis
Van badkuip tot toilet of gootsteen. De ervaren loodgieters van ATF Loodgieter & Onderhoud helpen u graag!

Veel gestelde vragen over badkamer renovatie in Katwijk

Kan ik een offerte krijgen voor de kosten van een badkamerrenovatie?

Afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de renovatie, uw gewenste niveau van luxe en de gebruikte materialen, kunnen de kosten voor het renoveren van uw badkamer sterk variëren. Om een nauwkeurige schatting te krijgen, is het verstandig om een offerte aan te vragen met uw specifieke eisen, zodat de specialist deze zo gedetailleerd mogelijk kan opstellen.

Hoeveel tijd moet ik uittrekken voor een badkamerrenovatie?

Het renoveren van een badkamer kan verschillende tijdsduren met zich meebrengen. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, de complexiteit en eventuele onvoorziene problemen die zich kunnen voordoen. Houd er rekening mee dat onverwachte problemen, problemen met de levering of slechte weersomstandigheden kunnen leiden tot vertragingen. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben.

Hoe kun je bepalen of een badkamer gerenoveerd moet worden?

Slijtage en veroudering, problemen met de functionaliteit, schimmel- of vochtproblemen, een verouderd design, een gebrek aan ruimte en energie-efficiëntie zijn veelvoorkomende situaties waarin een badkamer aan renovatie toe is. Met regelmatig onderhoud kan een goed ontworpen en gebouwde badkamer jaren meegaan voordat er een grootschalige renovatie nodig is.


ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5089

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor badkamer installeren?

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.