Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Lekkage verhelpen in Katwijk Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Lekkage verhelpen in Katwijk

Bij ATF Loodgieter & Onderhoud begrijpen we hoe belangrijk het is om lekkages in Katwijk snel te verhelpen. Onze ervaren loodgieters staan voor u klaar. Onze ervaren loodgieters staan u graag bij in het verhelpen van de lekkage en voorkomen van extra schade. Onze specialisatie bij ATF Loodgieter & Onderhoud is het repareren en vervangen van alle leidingwerk.

Zichtbare lekkages en verborgen lekkages zijn beide problemen waar we mee te maken kunnen krijgen. Om extra schade te voorkomen en de lekkage te verhelpen is het erg belangrijk om dit onderscheid te maken. Bent u op zoek naar advies of de juiste oplossing? Bij ATF Loodgieter & Onderhoud kunt u altijd terecht, zelfs in noodgevallen!

Zichtbare lekkages

Bij de meeste lekkages is het meteen duidelijk wat de oorzaak is, bijvoorbeeld wanneer er water uit een leiding of afvoer ontsnapt. Als er water duidelijk lekt uit een zichtbare leiding of afvoer, dan zijn onze loodgieters van ATF Loodgieter & Onderhoud snel ter plaatse om het probleem op te lossen. Onze loodgieters zijn snel ter plaatse om de lekkage in dit soort gevallen direct voor u te repareren.

Als er zich lekkages voordoen in Katwijk, kunt u vertrouwen op onze ervaren loodgieters. Zij hebben ruime ervaring met het repareren en oplossen van lekkages en staan klaar om u te helpen. Zodra er een melding bij ons binnenkomt, zijn wij snel ter plaatse om noodreparaties uit te voeren en de schade te beperken. Aarzel niet en neem direct telefonisch contact op met 070 207 5089 om meteen een afspraak te maken.

De gevolgen van lekkage in huis
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Verborgen lekkages

Helaas is het niet altijd mogelijk om met het blote oog de oorsprong van een lekkage te achterhalen. Soms blijft de watermeter lopen, maar kan de lekkage niet gevonden worden. Het is niet altijd waar dat een vochtplek in de muur of het plafond de exacte locatie van de lekkage aangeeft.

Het is geen makkelijke opgave voor onze loodgieters om deze verborgen lekkages te lokaliseren. Het opsporen van lekkages zonder speciale lekdetectie-apparatuur veroorzaakt vaak veel hak- en breekwerk. We begrijpen dat dit niet de gewenste situatie is!

Om problemen als deze aan te pakken, werken wij samen met betrouwbare lekdetectiebedrijven in Katwijk. Wij helpen u graag om contact te leggen en zo veel mogelijk hak- en breekwerk te voorkomen. Heeft u last van lekkages in Katwijk? Neem dan contact met ons op via 0800-5663443.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5089

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.