Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Lekkage muur Katwijk Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Lekkage muur Katwijk

Bij lekkage in de muur komt dit altijd onverwacht en brengt dit veel zorgen en problemen met zich mee. Heeft u problemen met een lekkage in uw muur? Lees hier welke mogelijkheden er zijn en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Als u dringende hulp nodig heeft met het opsporen en verhelpen van uw lekkage in de muur, Aarzel niet om ons te bellen op 070 207 5089 of een bericht achter te laten via het contactformulier. Zit u met lekkage? Schakel onze hulp in!

Vochtplekken muur

Het opsporen van vochtplekken in de muur kan wijzen op een lekkage. Dit is niet alleen een onooglijk gezicht, maar kan ook leiden tot schimmelvorming en een verzwakte isolatie. Een oplossing voor de lekkage is om een gespecialiseerde expert van ATF Loodgieter & Onderhoud in te schakelen.

Is er vochtschade zichtbaar op je muur? Bent u op zoek naar een oplossing voor uw probleem? Neem dan snel contact met ons op. Dit kan telefonisch via 070 207 5089 of vul ons contactformulier in op onze website. Het probleem is snel verholpen dankzij de ervaren loodgieters van ons bedrijf.

Lekkage muur opsporen

Het is niet altijd mogelijk om de exacte locatie van een lekkage in de muur te bepalen aan de hand van vochtplekken. In het binnenste van een woning lopen talloze leidingen en tevens kan er een lekkage zijn die van buitenaf komt. Het is van groot belang om de oorzaak te vinden en onnodig hak- en breekwerk te vermijden.

Door gebruik te maken van geavanceerde apparatuur kan een specialist in lekdetectie de lekkage opsporen. Het opsporen van de lekkage kan onder andere gebeuren met behulp van infraroodcamera’s en er kan een rook- of kleurstoftest worden uitgevoerd. Niet elke loodgieter in Katwijk heeft deze apparatuur gebruikelijk bij zich.

Heeft u geen idee waar het vocht vandaan komt? Weet u niet precies waar het water vandaan komt? In dat geval is het verstandig om eerst een professioneel lekdetectiebedrijf te bellen. Wanneer u belt naar 0800-5663443, kunt u rekenen op onze goede contacten met professionals in de lekdetectie branche.

ATF Loodgieter & Onderhoud: úw lekkage specialist

Twijfel niet om contact op te nemen met onze loodgieters wanneer u vragen heeft of problemen ondervindt. Onze specialisten hebben een ruime ervaring in Katwijk en hanteren een effectieve aanpak om uw lekkage snel te verhelpen. U kunt erop rekenen dat uw lekkage snel en blijvend wordt verholpen.

Neem contact met ons op via 070 207 5089 of vul ons contactformulier in, zodat wij u snel en adequaat kunnen helpen. Onze medewerker van ATF Loodgieter & Onderhoud zal zo spoedig mogelijk reageren op uw aanvraag. Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken hoe we u kunnen helpen.

Lekkage nazorg: wij helpen graag

Uiteraard is het verhelpen van de lekkage in de muur niet het enige probleem dat moet worden aangepakt. Het renoveren van het stucwerk, schilderwerk en andere werkzaamheden is een hele klus. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud weten we als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een lekkage.

Bij ons kunt u ook terecht voor klussen waar wij minder in gespecialiseerd zijn. Wij hebben door de jaren heen een groot aantal contacten opgebouwd voor het uitvoeren van herstelwerkzaamheden. Heeft u behoefte aan een betrouwbare stukadoor, schilder of bouwbedrijf in Katwijk?

Kies één van de betrouwbare bedrijven in Katwijk die samenwerken met onze partners. Bij vragen kunt u ons bereiken op 0800-5663443 om te informeren naar de verschillende opties. We zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te assisteren met de hulp van onze medewerkers.

De gevolgen van lekkage in huis
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Veel gestelde vragen over muur lekkage in Katwijk

Wat kost het oplossen van een lekkage?

Om de prijs voor het oplossen van een lekkage te bepalen, moeten er verschillende factoren worden overwogen, zoals de locatie en grootte van het lek, het materiaal dat aangetast is en de reparatiewerkzaamheden die nodig zijn. Het is belangrijk om een betrouwbare loodgieter of aannemer in te huren om de lekkage te onderzoeken en een precieze schatting te geven.

Wat te doen als er sprake is van ernstige lekkage?

In geval van ernstige lekkage is het essentieel om snel en effectief te handelen om verdere schade te voorkomen, begin daarom door de hoofdkraan van het gebouw dicht te draaien. Daarnaast is het verstandig om, indien er stroompunten in de omgeving zijn, de elektriciteit uit te schakelen, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter te raadplegen.

Is het mogelijk voor een loodgieter om een lek te ontdekken?

Het is verstandig om een loodgieter in te schakelen zodra u een lekkage ontdekt. Een loodgieter kan het probleem snel en efficiënt oplossen. Loodgieters beschikken over de juiste kennis, ervaring en tools om de bron van een lekkage te identificeren en deze effectief te verhelpen. Maak gebruik van hun expertise bij een lekkage.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5089

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.