Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Lekkage meterkast Katwijk Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Lekkage meterkast Katwijk

Als er een lekkage in de meterkast is, kan dit leiden tot vervelende en gevaarlijke situaties. Water in de meterkast kan ervoor zorgen dat er kortsluiting ontstaat, waardoor er stroomuitval kan optreden en er zelfs acuut brandgevaar kan zijn. Een meterkast-lekkage kan het beste zo spoedig mogelijk door een professional worden verholpen.

Aan de hand van verschillende symptomen kunt u een lek in de meterkast herkennen. Wanneer er water op de vloer, de muren of zelfs in de groepenkast aangetroffen wordt, is de kans groot dat er sprake is van een lekkage in de meterkast. Daarbij kan kortsluiting erop wijzen dat er sprake is van een lekkage in de meterkast, maar dit is niet altijd zo.

Water in de meterkast – wat nu?

Begin niet zelf met het oplossen van een lekkage in de meterkast. Het combinatie van water en elektriciteit bij een lekkage kan zorgen voor brandgevaar in de meterkast. Bij een lekkage in de meterkast in Katwijk is het verstandig om direct ATF Loodgieter & Onderhoud te contacteren, wij helpen u zo snel mogelijk.

Het achterhalen van de oorzaak van de lekkage in de meterkast is een essentiële eerste stap. Het is cruciaal om het probleem blijvend te verhelpen. Sijpelt er water naar binnen of is er sprake van een lekkage bij de buren?

Zodra de oorzaak duidelijk is, kunnen de vakmannen van ATF Loodgieter & Onderhoud meteen starten met het oplossen van het probleem. Het heeft immers geen nut de schade te herstellen als het water vrolijk door lekt. Als laatste moet u een professionele elektricien inschakelen om de stroom te laten herstellen.

Snel een lekkage specialist in Katwijk

Is er wateroverlast in uw meterkast in Katwijk? Dan kunt u er op rekenen dat ATF Loodgieter & Onderhoud snel voor u in actie komt. Bij een probleem kunt u op ons rekenen om zo snel mogelijk bij u te zijn om het op te lossen.

Voor advies of om ons in te schakelen kunt u ons bereiken op 070 207 5089. Met onze jaren aan ervaring hebben we ook een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen zowel de elektriciens als lekdetectie branche. Wilt u graag een betrouwbare elektricien of lekdetectiespecialist inschakelen? Bel dan ook naar 0800-5663443.

De gevolgen van lekkage in huis
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Veel gestelde vragen over lekkage in meterkast in Katwijk

Wat zijn de kosten voor het verhelpen van een lekkage?

Verschillende factoren worden meegenomen in de kosten voor het repareren van een lekkage, zoals de locatie en omvang van de lekkage, het type materiaal dat beschadigd is en de benodigde reparatiewerkzaamheden. Om een exacte schatting te krijgen, moet u een professionele loodgieter of aannemer raadplegen om de lekkage te inspecteren.

Hoe kunnen we het beste handelen bij een hevige lekkage?

Als er sprake is van een hevige lekkage, is het noodzakelijk om snel en doeltreffend te reageren om verdere schade te beperken, daarom moet men als eerste de hoofdkraan van het gebouw dichtdraaien. Bovendien is het verstandig om als er sprake is van een extreme lekkage de elektriciteit uit te schakelen als er stroompunten in de buurt zijn, waardevolle spullen te verplaatsen en direct een loodgieter in te schakelen.

Kan een lekkage worden gedetecteerd door een loodgieter?

Absoluut, een loodgieter is bekwaam in het opsporen en verhelpen van lekkages. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een loodgieter als u te maken heeft met een lekkage. De expertise van loodgieters stelt hen in staat om de bron van een lekkage te achterhalen en deze efficiënt te verhelpen met behulp van hun gereedschappen.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5089

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.