Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Toilet vervangen Katwijk Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Toilet vervangen Katwijk

Onze loodgieters zetten zich maximaal in om uw toilet optimaal te laten functioneren. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud zijn we ons hier terdege van bewust. Wij nemen geen genoegen met minder dan uw toilet in perfecte staat.

Het komt vaak voor dat het toilet in oudere woningen verouderd is en veel irritaties veroorzaakt. Bent u toe aan een nieuwe wc of zelfs een volledige toilet renovatie? Vind professionele hulp bij ATF Loodgieter & Onderhoud in Katwijk.

Voor de optimale keuze aan toiletten en afwerking bent u bij ons aan het juiste adres. Vertrouw op onze loodgieters, die niet alleen uw product op de juiste manier aansluiten, maar ook advies kunnen geven en een professionele afwerking kunnen verzorgen. Als u behoefte heeft aan advies en een vakkundige afwerking, dan staan wij voor u klaar.

WC pot laten vervangen

Als u enkel op zoek bent naar een nieuw toilet, zullen er veel vraagtekens zijn. Bent u geïnteresseerd in een hangend toilet, of geeft u de voorkeur aan een staand model? Verkiest u een spoelbak die makkelijk bereikbaar is voor reparaties, of wilt u dat deze op een fraaie manier wordt weggewerkt in de muur?

Bij ATF Loodgieter & Onderhoud begrijpen onze loodgieters de verschillende opties voor uw toilet in Katwijk. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud kunt u terecht voor advies en installatie van het beste toilet voor uw woning. Onze loodgieters staan voor u klaar. Heeft u hulp nodig? Neem gewoon contact met ons op via 070 207 5089 of ons contactformulier voor antwoorden op al uw vragen!

Toilet renovatie door ATF Loodgieter & Onderhoud

Wanneer u uw toilet in zijn geheel wilt vernieuwen, kunt u op ons rekenen. Van het leidingwerk tot aan het tegelwerk zijn wij uw partner. Wij zorgen ervoor dat uw leidingwerk en tegelwerk tot in de puntjes geregeld zijn.

Wanneer u op zoek bent naar een manier om de hele uitstraling van uw toilet te vernieuwen, kunt u op ons vertrouwen. Heeft u al helder voor ogen wat u precies wilt? Aarzel niet om ons te bereiken zodat we in alle rust samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Als u nog niet helemaal zeker bent over uw toilet renovatie in Katwijk, kunnen wij u helpen. Als u nog niet zeker weet hoe u uw wc wilt ontwerpen, dan kunt u rekenen op onze medewerkers voor hulp. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden via 070 207 5089 of het contactformulier op de website.

Een monteur installeert sanitair in huis
Van badkuip tot toilet of gootsteen. De ervaren loodgieters van ATF Loodgieter & Onderhoud helpen u graag!

Veel gestelde vragen over toilet renovatie in Katwijk

Wat is de totale kostprijs van het renoveren van een toilet?

De tarieven voor het renoveren van uw toilet kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de renovatie, het gewenste niveau van luxe en de gebruikte materialen. Voor een nauwkeurige schatting is het verstandig om een offerte aan te vragen met uw wensen zodat de specialist deze zo specifiek mogelijk kan opstellen.

Vraag jij je af hoelang het duurt om een toilet op te knappen?

De duur van een toiletrenovatie is variabel en wordt bepaald door factoren zoals de omvang van het project, de complexiteit ervan en eventuele onverwachte problemen. Let op mogelijke vertragingen die kunnen optreden bij het renoveren van een toilet. Deze kunnen voortkomen uit onvoorziene problemen, problemen met leveringen of weersomstandigheden. Houd hier rekening mee en wees realistisch.

Wanneer moet een toilet gerenoveerd worden?

Als je te maken hebt met slijtage en ouderdom, functionaliteitsproblemen, schimmel- of vochtproblemen, verouderd ontwerp, gebrek aan ruimte en energie-efficiëntie, is het waarschijnlijk nodig om je toilet te renoveren. Als er regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd, kan een goed ontworpen en gebouwd toilet doorgaans tientallen jaren meegaan voordat grootschalige renovatie noodzakelijk is.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5089

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.