Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Bad plaatsen Katwijk

Heeft u behoefte aan ontspanning en rust? Dan mag een bad in uw badkamer niet ontbreken. Wilt u uw badkamer verbeteren met een nieuwe badkuip en meerwaarde creëren voor uw woning? Denkt u erover om een nieuw bad te installeren of is uw badkamer nodig aan vernieuwing toe?

Met onze kennis van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt kunnen we u uitstekend adviseren. Bij ons kunt u rekenen op professioneel advies om het juiste bad te vinden voor uw badkamer en uw eigen voorkeuren. Of het nu gaat om een ontspannend bubbelbad, jacuzzi of een sfeervol groot ligbad zonder fratsen.

Bad vervangen Katwijk

Het plaatsen van een nieuw bad kan voor flink wat stress zorgen. Welke baden zijn geschikt om op dezelfde plek te worden geplaatst? Zijn er aanpassingen aan de leidingen nodig? Onze loodgieters zijn bekend met Katwijk en nemen graag de tijd om een situatieopname te doen en u te adviseren over de mogelijkheden.

Onze professionele monteurs staan klaar om al uw zorgen weg te nemen en uw bad te vervangen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons op 070 207 5089 of laat een bericht achter met behulp van het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk bij u langskomen om alle zaken door te nemen.

Mogelijkheden bad plaatsen in Katwijk

Baden zijn tegenwoordig in alle soorten en maten verkrijgbaar. Er zijn talloze mogelijkheden qua vorm, maat en functionaliteit om uit te kiezen. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud kunt u rekenen op onze loodgieters die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en u graag helpen bij het maken van een geïnformeerde beslissing.

Soorten baden

Het is cruciaal om te weten welk type bad en welke afmetingen geschikt zijn voor uw badkamer. Gaat uw interesse uit naar een ronde badkuip of heeft u liever een langwerpige? Gaat uw voorkeur uit naar een vrijstaand bad of denkt u aan een bad-douche combinatie?

Indien u geen grote badkamer heeft, kan het installeren van een bad-douche combinatie een oplossing zijn om ruimte te besparen. Uw comfort in de badkuip mag nooit vergeten worden. Het is verstandig om u goed te laten informeren over de verschillende keuzemogelijkheden.

Als u niet veel ruimte heeft in uw badkamer, is een hoekbad een goede oplossing. Maatwerk is ook mogelijk voor baden met lastige hoeken, zodat ze perfect passen in uw badkamer. Zowel ligbaden als hoekbaden en bad-douche combinaties zijn geschikt om extra ruimte te besparen wanneer ze worden ingebouwd.

Kiest u graag voor een luxe en stijlvolle uitstraling? Dan is een vrijstaand bad de meest verkozen optie. Baden zijn er in allerlei vormen en afmetingen verkrijgbaar. Voordat u een bad laat plaatsen, is het essentieel om een duidelijk beeld te hebben van hoe u de badkamer wilt inrichten.

Functionaliteiten en extra's

Bij het kiezen van een bad, ongeacht de grootte en afmetingen, zijn er vele functies en extra's waar u van kunt genieten. Voor de boekenliefhebbers die graag een boek lezen in bad, is een boekenplankje dat beschermd is tegen spetters onmisbaar. Als u over voldoende budget beschikt, zijn er geen beperkingen in wat er mogelijk is.

Wilt u dat uw bad ook kan fungeren als een bubbelbad of jacuzzi? Dat kan! Onze vakmannen hebben veel ervaring met allerlei soorten baden in Katwijk. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 070 207 5089 om vrijblijvend te praten over de verschillende mogelijkheden.


ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5089

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor bad plaatsen?

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.