Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Radiator plaatsen of verwijderen Katwijk Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Radiator plaatsen of verwijderen Katwijk

Wij zijn experts op het gebied van radiatoren installeren en verwijderen. Neem contact met ons op voor al uw verwarmingsklussen. Is er een plek in uw huis waar u graag wat extra warmte zou willen hebben? Heeft u moeite om uw plannen en ideeën uit te voeren vanwege een verwarmingselement?

Aan de verwarming klussen? Dat doen wij graag voor u. Voor het installeren, afkoppelen, verwijderen of verplaatsen van een radiator kunt u rekenen op de expertise van een echte loodgieter. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Voor alle vragen over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen

Werkzaamheden aan de verwarming door een loodgieter
In Katwijk en omgeving kunt u bij ATF Loodgieter & Onderhoud terecht voor uw verwarmingsklussen.

Radiator installeren Katwijk

Heeft u interesse in extra, nieuwe of andere radiatoren? Onze installateurs zorgen voor een vlekkeloze installatie van uw radiator. Het verplaatsen van de warmwaterleiding en het aansluiten van uw verwarmingselement is voor ons een fluitje van een cent.

Wij nemen graag de installatie van de radiator op zolder of in de garage voor onze rekening. Vertrouw het maar aan onze installateurs met een gerust hart. U kunt erop vertrouwen dat wij met onze ervaren en klantgerichte benadering de juiste installatie realiseren.

Radiator vervangen Katwijk

Heeft u behoefte aan nieuwe radiatoren ter vervanging van uw verouderde verwarmingssysteem? Heeft u gedacht aan het moderniseren van uw woning met hoogwaardige designradiatoren of paneelradiatoren? Misschien heeft u interesse in wandradiatoren om extra ruimte te creëren in uw woonruimte.

Heeft u behoefte aan nieuwe radiatoren in Katwijk? Wij kunnen u voorzien van deskundig advies en vakkundige installatie. Laat ons u helpen met het installeren van designradiatoren en wandradiatoren in Katwijk, waarbij we profiteren van onze jarenlange ervaring Geef uw wensen aan en wij zullen langs komen voor een inspectie van de huidige situatie en om de mogelijkheden te bespreken.

Radiator verwijderen Katwijk

Als uw radiator uw plannen voor uw woonruimte belemmert en u er geen gebruik meer van maakt, kunt u bij ATF Loodgieter & Onderhoud terecht om uw radiatoren te verwijderen. Als u problemen ondervindt bij het verwijderen van uw radiatoren, kunt u de experts van ATF Loodgieter & Onderhoud inschakelen. Onze monteur komt spoedig bij u langs en zal uw radiator binnen de kortste tijd afkoppelen en afvoeren.

Onze loodgieters gaan tot het uiterste om de afwerking van uw project tot in de puntjes te verzorgen. U kunt de ruimte weer ten volle benutten op de manier die u voor ogen heeft. Aarzel niet en neem direct contact op via 070 207 5089 of maak gebruik van ons contactformulier om snel een afspraak te plannen.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5089

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.