Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Gasleiding (ver)leggen Katwijk Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Gasleiding (ver)leggen Katwijk

Het aanleggen, vervangen en verplaatsen van gasleidingen kan erg belangrijk zijn bij verbouwingen en inrichting. Om lekkage te voorkomen, is het van enorm belang dat gasleidingen veilig worden aangelegd. Met de expertise en ervaring van onze loodgieters van ATF Loodgieter & Onderhoud bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig leidingwerk.

Bij het aanleggen, vervangen of verwijderen van gasleidingen is het van groot belang dat alles nauwkeurig gebeurt. Onze ervaren loodgieters nemen de tijd om alles zorgvuldig te controleren en te testen, zodat u kunt genieten van goed functionerende en veilige gasleidingen. Onze specialisten gaan secuur te werk en testen uitgebreid of de gasleiding lekvrij is. Zo blijft u met tevredenheid kijken naar uw gasleidingen en genieten van totale gemoedsrust.

Gasleiding aanleggen Katwijk

Bent u van plan om nieuwe gasleidingen te laten aanleggen in Katwijk? Bij ons kunt u rekenen op een nauwkeurige en professionele uitvoering. Onze ervaren loodgieters zorgen ervoor dat de leidingen volledig lekvrij worden geïnstalleerd, zodat u geen risico loopt op gevaarlijke situaties. Het is van groot belang dat de leidingen geen lekkage hebben, om gevaarlijke situaties te voorkomen. Bovendien moet de constructie van voldoende kwaliteit zijn om vele jaren intact te blijven.

Bij het aanleggen van een gasleiding is het belangrijk dat een loodgieter grondig te werk gaat en de nodige tijd neemt. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud nemen we altijd de tijd om de aangelegde gasleidingen grondig te controleren op lekkage. Kies voor ATF Loodgieter & Onderhoud voor een betrouwbare loodgieter voor het aanleggen van uw gasleiding. Onze ervaren professionals en moderne apparatuur zorgen voor een probleemloze installatie.

Als u geïnteresseerd bent in het laten aanleggen van een gasleiding in Katwijk of als u meer informatie wilt, neem dan contact met ons op. Voor al uw vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 070 207 5089 of een bericht achterlaten op het contactformulier. Binnenkort ontvangt u een reactie van ons op uw aanvraag.

Gasleidingen verleggen Katwijk

Is het zo dat uw gasleidingen momenteel in de weg liggen, of wilt u bijvoorbeeld uw gasfornuis naar een andere plek verplaatsen? Als het gaat om het verleggen van gasleidingen in Katwijk, kunt u rekenen op de deskundigheid van ATF Loodgieter & Onderhoud. Onze ervaren professionals komen graag bij u langs voor een situatieanalyse en het opstellen van een plan.

Bent u tevreden met de voorgestelde werkzaamheden? Onze loodgieters zullen dan direct beginnen met het verplaatsen van uw gasleidingen. We zullen uiteraard ook controleren op eventuele lekkages, zodat u binnen de kortste tijd weer kunt koken. Onze loodgieters gaan direct aan de slag met het verleggen van uw gasleidingen zodra u toestemming geeft. Even nakijken op eventuele lekkage en u kunt al gauw weer aan de slag in de keuken.

Werkzaamheden aan het leidingwerk
ATF Loodgieter & Onderhoud staat klaar voor al het leidingwerk in uw woning.

Gasleiding afdoppen of verwijderen

In de huidige tijd zien we een toenemend aantal huishoudens dat de keuze maakt om van het gas af te stappen. Voor het koken wordt gebruik gemaakt van inductie, terwijl de verwarming plaatsvindt met behulp van een warmtepomp en elektriciteit. Denkt u er ook over na om te verhuizen naar een gasloze woonomgeving, en heeft u geen gebruik meer voor uw gasleidingen?

Wanneer u de gasleidingen in Katwijk wilt afdoppen of verwijderen, kunt u vertrouwen op de expertise van ATF Loodgieter & Onderhoud. Het afdoppen of verwijderen van een gasleiding kan mogelijk een secuurder klusje zijn dan het aanleggen ervan. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud kunt u rekenen op volledige ondersteuning van onze gecertificeerde loodgieters om uw woning gasvrij te maken.

Bent u op zoek naar een ervaren vakman van ATF Loodgieter & Onderhoud om u te helpen met het uitvoeren van de werkzaamheden aan de gasleiding? Wenst u meer informatie? Bel dan meteen naar 070 207 5089 of maak een afspraak. U kunt uw bericht ook achterlaten op ons contactformulier. Als u vragen heeft over de mogelijkheden, kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers die graag met u meedenkt.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5089

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.