Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Lekkage badkamer Katwijk Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Lekkage badkamer Katwijk

Lekkage in uw badkamer kan voor veel overlast zorgen. Als uw vloer onder water staat of er vieze vochtplekken in uw muren ontstaan en u niet precies kunt zien waar het lek zit, is dit een moeilijke situatie die u snel opgelost wilt hebben. Deze lastige situatie wilt u graag zo snel mogelijk verholpen zien.

Een lekkage kan diverse oorzaken hebben en daardoor lastig op te sporen zijn. Zou de douche de bron kunnen zijn? Of wellicht de wasmachine? Of is het toch het leidingwerk achter de muur? Als u zich in Katwijk en omstreken bevindt, hoeft u niet lang te zoeken naar een oplossing. Met slechts één telefoontje kunt u onze loodgieters direct inschakelen.

Bij ons kunt u terecht voor een snelle en professionele oplossing van uw badkamerlekkage. Wacht niet te lang met het herstellen van uw lekkage. Hierdoor kunnen uw muren, vloeren en plafonds aanzienlijk beschadigd raken, wat kan resulteren in nog meer reparaties.

Als u geconfronteerd wordt met een lekkage is het verstandig om zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen! ATF Loodgieter & Onderhoud is met spoed te bereiken op 070 207 5089 en via het contactformulier. Eén van onze loodgieters komt zo spoedig mogelijk bij u langs om het probleem te verhelpen.

Lekkage badkamer Katwijk: oorzaken

Vochtplekken op de muren in aangrenzende kamers of het plafond duiden vaak op lekkage in de badkamer. Het kan moeilijk zijn om de lekkage in de badkamer te vinden. Als eerste stap controleert de loodgieter de kitnaden van uw douche of bad.

Ook onderzoeken we de kitnaden van het afvoerputje en zoeken we naar tegels die niet goed vastzitten of voegwerk dat kapot is. Dit kan er ook op wijzen dat u te maken heeft met lekkage. In de moeilijkere gevallen kunnen wij een beroep doen op partners die bekwaam zijn op het gebied van uitgebreide lekdetectie.

Wanneer we eenmaal hebben ontdekt waardoor het lek wordt veroorzaakt, Door onze snelle en professionele aanpak wordt het probleem snel opgelost. Al onze vakmensen zijn ervaren en zorgen voor een perfecte afwerking, zonder enig detail over het hoofd te zien.

Als u te maken heeft met een lekkage in uw badkamer, neem dan geen risico en neem direct contact met ons op. U kunt ons eenvoudig bereiken door ons contactformulier op de website in te vullen of door ons te bellen Als u te maken krijgt met een badkamerlekkage, hoeft u niet verder te zoeken. ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar! Bel ons op 070 207 5089!

De gevolgen van lekkage in huis
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Veel gestelde vragen over badkamer lekkage in Katwijk

Hoeveel kost het om een lekkage op te lossen?

Bij het oplossen van een lekkage moeten verschillende factoren in overweging worden genomen. Om een nauwkeurige schatting van de lekkage te krijgen, is het aan te raden om een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen.

Wat te doen bij extreme lekkage?

Wanneer er sprake is van extreme lekkage, is het cruciaal om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen, dus draai als eerste de hoofdkraan van het gebouw dicht. Wanneer er stroompunten in de buurt zijn, is het verstandig om de elektriciteit uit te schakelen, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen.

Heeft een loodgieter de vaardigheden om een lek op te sporen?

Ja, een loodgieter kan achterhalen waar een lek vandaan komt en dit effectief repareren. Wacht dus niet te lang met het bellen van een loodgieter bij een lekkage. Dankzij hun expertise, ervaring en speciale gereedschappen zijn loodgieters in staat om een lek op te sporen en dit op een efficiënte manier te verhelpen.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5089

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.