Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Lekkage toilet Katwijk Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Lekkage toilet Katwijk

Het is van groot belang dat u altijd kunt vertrouwen op uw toilet. Een lekkende toilet is erg vervelend en vraagt om een snelle oplossing. Wij begrijpen bij ATF Loodgieter & Onderhoud als geen ander hoe belangrijk dit is voor onze klanten in Katwijk!

Een verkeerde montage van het toilet kan leiden tot problemen met lekkage. Het is van uiterst belang dat u altijd een vakman inschakelt bij de installatie van het toilet. Wij staan garant voor een blijvende oplossing bij overige lekkages in huis!

Lekkage toiletpot door onjuiste montage

Heeft u onverwachts een flinke waterplas rond uw toiletpot ontdekt? Als het toilet of de afvoer regelmatig lekt, kan dit te wijten zijn aan een slechte montage. Vooral bij een zwevend of hangend toilet tref je dit vaak aan.

Het inpassen van een verkeerde constructie is één van de belangrijkste aanleidingen voor een toilet lekkage. Bij het installeren van het toilet is het daarom belangrijk dat u altijd een vakman inschakelt. Ook bij andere lekkages in huis zorgen wij voor een duurzame oplossing!

Op andere manieren kan er ook een lekkage ontstaan in het toilet. Een lek in het toilet kan nog steeds gebeuren, ook al wordt het toilet goed onderhouden. Wat zijn de potentiële redenen voor een lekkende toiletpot?

  • Ouderdom: slijtage van de leidingen, verzakkingen
  • Het losraken van knel- of koppelpunten leiding
  • Stortbak: defecte vlotter of vlotterkraan

Een lekkage kan optreden bij zowel nieuwe als oudere toiletten. Dit zorgt direct voor overlast en u wilt dit probleem zo snel mogelijk verhelpen. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het herstellen van tal van lekken.

Ons team van loodgieters staat altijd klaar om een lekkage van het toilet in Katwijk op te lossen. Onze professionals zorgen voor een blijvende en gewenste oplossing. Twijfel niet en neem telefonisch of per e-mail contact op met onze loodgieters.

Lekkage toilet? Neem contact op!

Ziet u schade rondom uw toilet door een lekkende toiletpot? Aarzel dan niet en neem direct contact op met ons. Ons team heeft ruime ervaring met het herkennen van veelvoorkomende oorzaken van een lek, zoals een verzakking van de riolering of een barst veroorzaakt door overmatige druk. We doen er alles aan om het lek zo snel mogelijk voor u op te lossen. Is er sprake van een lekkage in uw toilet in Katwijk? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar!

De gevolgen van lekkage in huis
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Veel gestelde vragen over toilet lekkage in Katwijk

Hoe duur is het om een lekkage op te lossen?

De prijs voor het oplossen van een lekkage is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie en grootte van de lekkage, het type materiaal dat wordt aangetast, en de nodige reparaties. Het is van essentieel belang om een professionele loodgieter of aannemer te raadplegen voor een grondig onderzoek van de lekkage en een gedetailleerde kostenschatting.

Hoe kan er snel gereageerd worden bij een extreme lekkage?

Bij hevige lekkages is het belangrijk om snel en efficiënt te handelen om verdere schade te beperken, dus draai als eerste de waterleiding van het pand dicht. Bovendien is het slim om, als er elektrische punten in de buurt zijn, de stroom uit te schakelen, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter te bellen.

Heeft een loodgieter de vaardigheden om een lekkage te detecteren?

Als u een lekkage heeft, is het verstandig om een loodgieter te raadplegen. Een loodgieter beschikt over de benodigde expertise om het probleem op te lossen. Loodgieters beschikken over de kennis, ervaring en tools om de bron van een lekkage te identificeren en deze effectief te verhelpen.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5089

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.